top of page

Oppdateringer 

27.10.23: Fargevarianter er fjernet fra nettbutikken. Kort sagt ble det for komplisert å ha det, men om du ønsker deg en spesifikk fargevariant på en kneler (for eksempel en orkide kneler med mye rosa, eller en blå blink kneler som er gul), kan du skrive det i kommentar boksen i bestillingen. Det kan hende at det vil koste litt ekstra. 
 

10.10.23: Nå er det blitt ganske kaldt, og alle sendinger med knelere eller edderkopper bør bestilles med isoporpakke og varmepose. Siden frakten er så dyr, bør man bestille i større mengder hver gang. Fluepupper og andre lav-verdi sendinger kan og bør fortsatt bestilles på vanlig måte (standard frakt for 100 kr) helt til det ikke går lenger. Til dere som bestiller knelere eller andre dyr til postkassen, bekreft i kommentarboksen at dere har postkasse innendørs, så slipper jeg å spørre hver gang.

23.09.23: Det er blitt gjort en liten prisjustering. Mange arter har gått litt ned i pris. Noen få har gått litt opp. Pris for å få en av de sjeldne knelerne (kobra, peruansk mose osv.) med poeng er blitt nedjustert med 1000 poeng per kneler, men det gir bare 95% rabatt nå (100% før). Man må altså betale litt i tillegg til å bruke poeng nå. Grunnen for endringer er at før valgte de fleste bare den dyreste (største hunnen for eks.) for å få mest for poengene. Nå koster det altså litt mer (25 kr per L størrelse opp) om man skal ha en spesifikk kjønn eller størrelse. 

20.09.23: Det er dessverre for mange som er dårlig til å møte til avtalt tidspunkt. Jeg må være strengere fra nå av og be alle om å gi et presist tidspunkt på når de vil komme. Altså det funker ikke lenger å si "jeg slutter på jobb kl 17 og kommer rett etter det" eller "mellom 17-20". Om du blir forsinket er det greit, så lenge du gir
beskjed om det. Nå har det skjedd flere ganger at folk ikke dukker opp i det hele tatt, i tillegg til å forsvinne helt og ikke svare på meldinger. Det er viktig for meg at alt er gjort klart slik at dere ikke må vente lenge når dere kommer for å hente varer, og jeg forventer at dere respekterer tiden min og i det minste sier ifra om dere ikke kommer. Dukker du ikke opp til avtalt tidspunkt eller svarer ikke på meldinger mister du muligheten til å hente selv, og alle varene du har bestilt vil bli lagt ut til salgs igjen. Har du betalt for varen vil det bli sendt når du har betalt for frakten.  

20.09.23: Spørsmål og svar er ute nå (nederst på siden). Følg med på facebook siden min og se kule bilder eller delta på konkurranser for å få kneler poeng. https://www.facebook.com/profile.php?id=100094615299108.

12.09.23: Nå er det lagd lister over hvilken mat de forskjellige kneler størrelsene kan spise. Velg en kneler i nettbutikken så kan du finne en unik liste til hver art. 

21.07.23: Velkommen til den nye nettsiden. Den er ikke komplett og det vil bli kontinuerlige finpussinger og oppdateringer. Om du oppdager skrivefeil eller noe som er vanskelig å forstå, eller informasjon som er feil, eller om det mangler noe, er det bare å si ifra. De fleste av bildene i denne nettsiden er lånt fra nettet, og det er ikke helt ideelt. Klarer du å ta profesjonelle bilder og vil hjelpe til er det bare å ta kontakt. Poengsystemet er nytt og det kan hende at tallene må endres på over tid om det viser seg at det er for lett/vanskelig å få poeng. Prisene på knelere kan også endres over tid, men dette gjelder hovedsakelig knelere som ikke er godt etablert. 

bottom of page