top of page

Betaling og frakt

Frakt
Fast pris: 100 kr (200 kr om vinteren)

Det er 3 frakt alternativer du kan velge mellom.
1. Pakke til hentested med sporing (Standard/anbefalt)
2. Pakke til postkasse uten sporing (begrenset plass. Ikke velg dette om vinteren om du har
postkasse utendørs).
3. Husfluepupper til postkasse (kun 25 kr frakt). 

Pakker blir sendt hver mandag/tirsdag. Frist for å bestille er søndag eller tidlig på mandag. Betaler eller bestiller du etter fristen, vil sendingen bli utsatt med 1 uke. Om det oppstår forsinkelser må du ta kontakt med meg, ikke fraktselskapet. Følger du ikke dette vil du miste retten på å få eventuelle erstatninger.

Hente selv

Du kan hente selv etter at du har avtalt et presist tidspunkt. Send en melding før du reiser, og gi jevnlige oppdateringer på hvor du er underveis. Det er viktig at du svarer på meldinger eller møter til avtalt tidspunkt, ellers vil du miste muligheten til å hente varene selv. 

Holde av
Dyrene kan holdes av så lenge du betaler et depositum på 200 kr. Du bestiller bare varene gjennom nettbutikken som vanlig, men velger manuell betaling (siste alternativ). Så vippser du 200 kr til 97937128. Skriv på meldinger eller i notaten hvor lenge du vil holde av. Møter du ikke opp til datoen eller betaler ikke resten innenfor datoen, vil varene bli lagt ut til salgs igjen, og du vil ikke få refusjon selv om du kommer og kjøper det samme en annen dag eller angrer på kjøpet.

 

Betaling
Manuell betaling (anbefalt/gebyrfritt): Manuell betaling er når du betaler offline (kontant eller vipps til en venn) etter at du har lagt inn en bestilling via nettsiden. Må varene sendes, vil du få et vippskrav etter at du har lagt inn en bestilling. Har du ikke vipps, kan du overføre direkte til bankkonto. 

Betaling med kort eller paypal (ikke anbefalt): Dette er et alternativ for deg som bestiller for første gang og føler at du trenger ekstra "sikkerhet"
. Denne metoden krever gebyr for hver transaksjon.
 

bottom of page